Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine - utjecaj udjela ječma i procesnih parametara
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000983176 |
---|---|
Glavni autor: | Kosović, Indira, inženjerka prehrambene tehnologije (-) |
Ostali autori: | Ačkar, Đurđica (Thesis advisor) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Osijek,
2017.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926315 |
Internet
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:926315NSK Zbirka doktorata i magisterija
Signatura: |
DCD OS |
---|---|
Primjerak #1 |
Korištenje u čitaonici |
NSK Zatvoreno spremište
Signatura: |
DCY OS |
---|---|
Primjerak #1 |
Korištenje u čitaonici |