|
|
|
|
LEADER |
01011naa a2200289 i 4500 |
001 |
NSK01000987344 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180220135232.0 |
007 |
ta |
008 |
180220s2015 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000987344
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 366
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Ham, Marija
|4 aut
|
245 |
1 |
4 |
|a The role of subjective norms in forming the intention to purchase green food /
|c Marija Ham, Marina Jeger, Anita Frajman Ivković.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 36 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Ponašanje potrošaća
|a Kupovina hrane
|a Namjera kupovine
|a Teorija planiranog ponašanja
|
653 |
|
5 |
|a Jugoistočna Europa
|
700 |
1 |
|
|a Jeger, Marina
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Freimann, Anita
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Ekonomska istraživanja
|x 1331-677X
|g 28 (2015), 1 ; str. 738-748
|w nsk.(HR-ZaNSK)000221202
|
981 |
|
|
|b B08/15
|
998 |
|
|
|a mamo1802
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/171557
|y Elektronička verzija članka
|