Efficient degumming of rice bran oil by immobilized PLA1 from Thermomyces lanuginosus

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000992319/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
53 (2015), 1 ; str. 91-95
Glavni autori: Singhania, Tripti (Author), Sinha, Harsh, Das, Paulomi, Mukherjee, Amit Kumar
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01020naa a2200289 i 4500
001 NSK01000992319
003 HR-ZaNSK
005 20180403094116.0
007 ta
008 180403s2015 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000992319 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 665  |2 2011 
100 1 |a Singhania, Tripti  |4 aut 
245 1 0 |a Efficient degumming of rice bran oil by immobilized PLA1 from Thermomyces lanuginosus /  |c Tripti Singhania, Harsh Sinha, Paulomi Das, Amit Kumar Mukherjee. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 13 jed. 
653 0 |a Ulje  |a Riža  |a Deguminacija  |a Fosfolipaza A1  |a Fosfolipidi 
700 1 |a Sinha, Harsh  |4 aut 
700 1 |a Das, Paulomi  |4 aut 
700 1 |a Mukherjee, Amit Kumar  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 53 (2015), 1 ; str. 91-95  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B10/15 
998 |a mamo1804 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/136929  |y Elektronička verzija članka