Utjecaj dodatka pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana u hrani koza na proizvodna svojstva, masnokiselinski sastav mlijeka i metabolički profil

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000994041/Similar
Ostali autori: Klir, Željka (Dissertant), Antunović, Zvonko (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek, 2017.
Predmet:
Online pristup: Utjecaj dodatka pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana u hrani koza na proizvodna svojstva, masnokiselinski sastav mlijeka i metabolički profil

APA stil citiranja

Klir, Ž., & Antunović, Z. (2017). Utjecaj dodatka pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana u hrani koza na proizvodna svojstva, masnokiselinski sastav mlijeka i metabolički profil: Utjecaj dodatka pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana u hrani koza na proizvodna svojstva, masnokiselinski sastav mlijeka i metabolički profil : doktorska disertacija. Osijek.

Chicago stil citiranja

Klir, Željka, and Zvonko Antunović. Utjecaj dodatka pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana u hrani koza na proizvodna svojstva, masnokiselinski sastav mlijeka i metabolički profil: Utjecaj dodatka pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana u hrani koza na proizvodna svojstva, masnokiselinski sastav mlijeka i metabolički profil : doktorska disertacija. Osijek, 2017.

MLA stil citiranja

Klir, Željka, and Zvonko Antunović. Utjecaj dodatka pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana u hrani koza na proizvodna svojstva, masnokiselinski sastav mlijeka i metabolički profil: Utjecaj dodatka pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana u hrani koza na proizvodna svojstva, masnokiselinski sastav mlijeka i metabolički profil : doktorska disertacija. Osijek, 2017.