|
|
|
|
LEADER |
01004naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000999806 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180613144206.0 |
007 |
ta |
008 |
180613s2016 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000999806
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 338.48
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 640.4
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Leko Šimić, Mirna
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Can food be a competitive advantage of Croatian tourism? /
|c Mirna Leko Šimić, Ana Pap.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija i elektronički izvori: 20 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Gastro turizam
|a Turizam hrane
|a Marketing
|a Ugostiteljstvo
|a Konkurentnost
|
653 |
|
5 |
|a Hrvatska
|
700 |
1 |
|
|a Pap, Ana
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Ekonomski vjesnik
|x 0353-359X
|g 29 (2016), 1 ; str. 9-20
|w nsk.(HR-ZaNSK)000014016
|
981 |
|
|
|b B01/16
|
998 |
|
|
|b sapo1806
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/161030
|y Elektronička verzija članka
|