APA stil citiranja

Tomić, A., & Jeromel, A. (2018). Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina: Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina : doktorski rad = Improvement of blackberry wines quality by pectolytic enzymes and selected yeast strains application : doctoral thesis. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Tomić, Antonija, and Ana Jeromel. Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina: Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina : doktorski rad = Improvement of blackberry wines quality by pectolytic enzymes and selected yeast strains application : doctoral thesis. Zagreb, 2018.

MLA stil citiranja

Tomić, Antonija, and Ana Jeromel. Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina: Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina : doktorski rad = Improvement of blackberry wines quality by pectolytic enzymes and selected yeast strains application : doctoral thesis. Zagreb, 2018.

Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.