Tomić, A., & Jeromel, A. (2018). Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina: Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina : doktorski rad = Improvement of blackberry wines quality by pectolytic enzymes and selected yeast strains application : doctoral thesis. Zagreb.
Chicago stil citiranjaTomić, Antonija, and Ana Jeromel. Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina: Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina : doktorski rad = Improvement of blackberry wines quality by pectolytic enzymes and selected yeast strains application : doctoral thesis. Zagreb, 2018.
MLA stil citiranjaTomić, Antonija, and Ana Jeromel. Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina: Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina : doktorski rad = Improvement of blackberry wines quality by pectolytic enzymes and selected yeast strains application : doctoral thesis. Zagreb, 2018.