Utjecaj nutrigenomike na proizvodnost i kvalitetu mesa i jaja peradi

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001024949/Details
Matična publikacija: Krmiva
58 (2016), 1 ; str. 41-48
Glavni autori: Vrbančić Igrić, Marijana (Author), Janječić, Zlatko
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01061naa a2200301 i 4500
001 NSK01001024949
003 HR-ZaNSK
005 20190704140932.0
007 ta
008 190322s2016 ci | |0|| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)001024949 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 2011 
100 1 |a Vrbančić Igrić, Marijana  |4 aut 
245 1 0 |a Utjecaj nutrigenomike na proizvodnost i kvalitetu mesa i jaja peradi /  |c Marijana Vrbančić, Zlatko Janječić. 
246 1 1 |a Impact of nutrigenomics on productivity and quality in poultry meat and eggs 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 41 jed. 
504 |a Summary 
653 0 |a Perad  |a Proizvodnja mesa  |a Kvaliteta mesa  |a Kvaliteta jaja  |a Nutrigenomika  |a Hranidba 
700 1 |a Janječić, Zlatko  |4 aut 
773 0 |t Krmiva  |x 0023-4850  |g 58 (2016), 1 ; str. 41-48  |w nsk.(HR-ZaNSK)000007092 
981 |b B06/16 
998 |b tino1903 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/180199  |y Elektronička verzija članka