Mandić Andačić, I., & Rimac Brnčić, S. (2019). Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima: Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima : doktorski rad = Application of inovative processing techniques with the aim of reducing formation of acrylamide in fried products : doctoral dissertation. Zagreb.
Chicago stil citiranjaMandić Andačić, Ivana, and Suzana Rimac Brnčić. Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima: Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima : doktorski rad = Application of inovative processing techniques with the aim of reducing formation of acrylamide in fried products : doctoral dissertation. Zagreb, 2019.
MLA stil citiranjaMandić Andačić, Ivana, and Suzana Rimac Brnčić. Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima: Primjena inovativnih procesnih tehnika radi smanjenja nastanka akrilamida u prženim proizvodima : doktorski rad = Application of inovative processing techniques with the aim of reducing formation of acrylamide in fried products : doctoral dissertation. Zagreb, 2019.