Agglomeration process in the fluidized bed, the effecting parameters and some applications

The agglomeration process has been commonly used to improve the functional properties of powder products to form larger agglomerates. Agglomeration provides a granular structure to powders, reduce the dusting and improving their characteristics, such as storage stability, wettability, dispersibility...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001029083
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online)
13 (2018), 3/4 ; str. 159-163
Glavni autori: Yuksel, Hira (Author), Dirim, S. Nur
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31895/hcptbn.13.3-4.10
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31895/hcptbn.13.3-4.10
Hrčak