Effect of freezing rate and storage time on quality parameters of strawberry frozen in modified and home type freezer

Freezing rate and storage time are the most important parameters in the losses of bioactive compounds of food during the freezing process. For this reason, the quality of strawberries which were frozen at different freezing mediums and the effect of storage time on samples were investigated in this...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001029084
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online)
13 (2018), 3/4 ; str. 154-158
Glavni autori: Yanat, Murat (Author), Baysal, Taner
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31895/hcptbn.13.3-4.9
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31895/hcptbn.13.3-4.9
Hrčak