Bosiljkov, T. (2019). Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka: Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka [Elektronička građa]. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online), p. 3.
Chicago stil citiranjaBosiljkov, Tomislav. "Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka: Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka [Elektronička građa]." 2019: 3.
MLA stil citiranjaBosiljkov, Tomislav. "Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka: Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka [Elektronička građa]." 2019: 3.