Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka
Netoplinske tehnologije, danas sve zastupljenije u modernoj prehrambenoj industriji zasnivaju se na brzoj i učinkovitoj obradi kojom u potpunosti kontroliramo promjenu temperaturnog gradijenta. Sojino mlijeko kao vodeni ekstrakt sojina zrna prihvatljiva je baza za proizvodnju napitaka na bazi voća i...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001029088 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online) 13 (2018), 3/4 ; str. 128-135 |
Glavni autori: | Bosiljkov, Tomislav (Author), Kurtoić, Domagoj, Karlović, Sven, Brnčić, Mladen, Dujmić, Filip, Marelja, Marko, Škegro, Marko, Ježek, Damir |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31895/hcptbn.13.3-4.5 Hrčak |