Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka

Netoplinske tehnologije, danas sve zastupljenije u modernoj prehrambenoj industriji zasnivaju se na brzoj i učinkovitoj obradi kojom u potpunosti kontroliramo promjenu temperaturnog gradijenta. Sojino mlijeko kao vodeni ekstrakt sojina zrna prihvatljiva je baza za proizvodnju napitaka na bazi voća i...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001029088
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online)
13 (2018), 3/4 ; str. 128-135
Glavni autori: Bosiljkov, Tomislav (Author), Kurtoić, Domagoj, Karlović, Sven, Brnčić, Mladen, Dujmić, Filip, Marelja, Marko, Škegro, Marko, Ježek, Damir
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31895/hcptbn.13.3-4.5
Hrčak