Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama

Suvremena proizvodnja prehrambenih proizvoda gotovo je nezamisliva bez upotrebe pesticida. Porast kontaminacije hrane ostacima pesticida je doveo do povećane potrebe za otkrivanjem načina za njihovo uklanjanje. Brojne tehnike procesiranja hrane, bilo u industriji ili u kućanstvima, mogu dovesti do p...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001029093/Similar
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online)
13 (2018), 3/4 ; str. 78-85
Glavni autori: Miletić, Marina, nutricionistkinja (Author), Murati, Teuta, Puntarić, Ada, Bilandžić, Nina, Kmetič, Ivana
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31895/hcptbn.13.3-4.12
Hrčak

APA stil citiranja

Miletić, M. (2019). Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama: Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama [Elektronička građa]. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online), p. 3.

Chicago stil citiranja

Miletić, Marina. "Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama: Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama [Elektronička građa]." 2019: 3.

MLA stil citiranja

Miletić, Marina. "Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama: Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama [Elektronička građa]." 2019: 3.