Influence of dietary mannan oligosaccharide and clinoptilolite on hematological, biochemical and gut histological parameters in weaned pigs

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001033993/Details
Matična publikacija: Periodicum biologorum
119 (2017), 1 ; str. 64-73
Glavni autori: Valpotić, Hrvoje (Author), Barić-Rafaj, Renata, Mrljak, Vladimir, Grabarević, Željko, Samardžija, Marko, veterinar, Šperanda, Marcela, Žura Žaja, Ivona, Đuričić, Dražen, veterinar, Bach, Ana, Harapin, Ivica, Folnožić, Ivan, Vince, Silvijo, Valpotić, Ivica
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01614naa a2200397 i 4500
001 NSK01001033993
003 HR-ZaNSK
005 20190614133754.0
007 ta
008 190614s2017 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001033993 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636.09  |2 2011 
100 1 |a Valpotić, Hrvoje  |4 aut 
245 1 0 |a Influence of dietary mannan oligosaccharide and clinoptilolite on hematological, biochemical and gut histological parameters in weaned pigs /  |c Hrvoje Valpotić, Renata Barić-Rafaj, Vladimir Mrljak, Željko Grabarević, Marko Samardžija, Marcela Šperanda, Ivona Žura Žaja, Dražen Đuričić, Ana Bach, Ivica Harapin, Ivan Folnožić, Silvijo Vince, Ivica Valpotić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 52 jed. 
653 0 |a Zeoliti  |a Klinoptiloliti  |a Dodaci prehrani  |a Svinje  |a Krvni parametri 
700 1 |a Barić-Rafaj, Renata  |4 aut 
700 1 |a Mrljak, Vladimir  |4 aut 
700 1 |a Grabarević, Željko  |4 aut 
700 1 |a Samardžija, Marko,  |c veterinar  |4 aut 
700 1 |a Šperanda, Marcela  |4 aut 
700 1 |a Žura Žaja, Ivona  |4 aut 
700 1 |a Đuričić, Dražen,  |c veterinar  |4 aut 
700 1 |a Bach, Ana  |4 aut 
700 1 |a Harapin, Ivica  |4 aut 
700 1 |a Folnožić, Ivan  |4 aut 
700 1 |a Vince, Silvijo  |4 aut 
700 1 |a Valpotić, Ivica  |4 aut 
773 0 |t Periodicum biologorum  |x 0031-5362  |g 119 (2017), 1 ; str. 64-73  |w nsk.(HR-ZaNSK)000005174 
981 |b B04/17 
998 |b rpeo1906 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/180340  |y Elektronička verzija članka