Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima

Jaja su vrijedan izvor bjelančevina, masti i mikroelemenata koji igraju važnu ulogu u osnovnoj prehrani ljudi. Proizvodnja i potrošnja jaja u svijetu posljednjih je desetljeća u porastu. Konzumacija jaja dugo vremena bila je povezana s nepovoljnim učincima u ljudskom zdravlju, uglavnom zbog sadržaja...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041835
Matična publikacija: Meso (Online)
20 (2018), 1 ; str. 58-65
Glavni autori: Kralik, Zlata (Author), Lovreković, Matea
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.20.1.2
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.20.1.2
Hrčak