Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima
Jaja su vrijedan izvor bjelančevina, masti i mikroelemenata koji igraju važnu ulogu u osnovnoj prehrani ljudi. Proizvodnja i potrošnja jaja u svijetu posljednjih je desetljeća u porastu. Konzumacija jaja dugo vremena bila je povezana s nepovoljnim učincima u ljudskom zdravlju, uglavnom zbog sadržaja...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041835 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 20 (2018), 1 ; str. 58-65 |
Glavni autori: | Kralik, Zlata (Author), Lovreković, Matea |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.20.1.2 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/m.20.1.2Hrčak