|
|
|
|
LEADER |
00993cam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01001050798 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210223073218.0 |
007 |
ta |
008 |
191220s2020 ci a 000 0 hrv |
020 |
|
|
|a 9789535832737
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001050798
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|a rus
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 641.56(470+571)
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (470+571)
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (083.12)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Todorcev Hlača, Katarina
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a 33 i ½ recepta ruske povijesne kuhinje /
|c Katarina Todorcev Hlača ; [fotografije Nenad M. Hlača].
|
246 |
3 |
0 |
|a Trideset tri i pol recepta ruske povijesne kuhinje
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Savez Rusa Republike Hrvatske,
|c 2020.
|e ([Zagreb] :
|f Crabattus media)
|
300 |
|
|
|a 125 str. :
|b ilustr. u bojama ;
|c 27 cm.
|
500 |
|
|
|a Nakl. 300 primj.
|
700 |
1 |
|
|a Hlača, Nenad Marijan
|4 pht
|
981 |
|
|
|d CIP12/19
|a A09/20
|
998 |
|
|
|l gtao1912
|c bpko1912
|a vkro2102
|