Quality measurement in restaurant industry from the marketing perspective
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001056382/Details |
---|---|
Matična publikacija: |
Ekonomska misao i praksa 26 (2017), 1 ; str. 41-61 |
Glavni autor: | Kukanja, Marko (Author) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
LEADER | 01087naa a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | NSK01001056382 | ||
003 | HR-ZaNSK | ||
005 | 20200220160752.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 200220s2017 ci | |0|| ||eng | ||
035 | |a (HR-ZaNSK)001056382 | ||
040 | |a HR-ZaNSK |b hrv |c HR-ZaNSK |e ppiak | ||
041 | 0 | |a eng |b hrv | |
042 | |a croatica | ||
044 | |a ci |c hr | ||
080 | 1 | |a 658 |2 2011 | |
080 | 1 | |a 64 |2 2011 | |
100 | 1 | |a Kukanja, Marko |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Quality measurement in restaurant industry from the marketing perspective : |b a comparison of guests' and managers' quality perceptions / |c Marko Kukanja. |
300 | |b Graf. prikazi. | ||
504 | |a Bibliografske bilješke uz tekst ; bibliografija i elektronički izvori: str. 55-60. | ||
504 | |a Sažetak. | ||
653 | 0 | |a Ugostiteljstvo |a Kvaliteta restorana |a Upravljanje kvalitetom |a Marketinški atributi |a Gosti |a Menadžeri | |
773 | 0 | |t Ekonomska misao i praksa |x 1330-1039 |g 26 (2017), 1 ; str. 41-61 |w nsk.(HR-ZaNSK)000015261 | |
981 | |b B08/17 | ||
998 | |b sapo2002 | ||
856 | 4 | 1 | |u https://hrcak.srce.hr/183547 |y Elektronička verzija članka |