Physico-chemical, microbial and sensory properties of kunu zaki beverage sweetened with black velvet tamarind (Dialium guineense)

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001057342/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
9 (2017), 1 ; str. 46-56
Glavni autori: Abiodun, Olufunmilola Adunni (Author), Dauda, Adegbola Oladele, Adebisi, Taibat Tunrayo, Alonge, C. D.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01206naa a2200301 i 4500
001 NSK01001057342
003 HR-ZaNSK
005 20200319093427.0
007 ta
008 200303s2017 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001057342 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
080 1 |a 66  |2 2011 
100 1 |a Abiodun, Olufunmilola Adunni  |4 aut 
245 1 0 |a Physico-chemical, microbial and sensory properties of kunu zaki beverage sweetened with black velvet tamarind (Dialium guineense) /  |c O. [Olufunmilola] A. [Adunni] Abiodun, A. [Adegbola] O. [Oladele] Dauda, T. [Taibat] T. [Tunrayo] Adebisi, C. D. Alonge. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 39 jed. 
653 0 |a Tamarind  |a Bezalkoholna pića  |a Kunu-zaki  |a Fizikalno-kemijska svojstva 
700 1 |a Dauda, Adegbola Oladele  |4 aut 
700 1 |a Adebisi, Taibat Tunrayo  |4 aut 
700 1 |a Alonge, C. D.  |4 aut 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 9 (2017), 1 ; str. 46-56  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B09/17 
998 |b gtao2003  |b boki2003 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/182641  |y Elektronička verzija članka