Determinants of adoption of vitamin A bio-fortified cassava variety among farmers in Oyo State, Nigeria

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001057402/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
9 (2017), 1 ; str. 74-79
Glavni autori: Ayinde, Opeyemi Eyitayo (Author), Adewumi, Matthew Olaniyi, Ajewole, Oluwaferanmi, Ologunde, O. O.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01127naa a2200301 i 4500
001 NSK01001057402
003 HR-ZaNSK
005 20230216151620.0
008 200303s2017 ci a | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001057402 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
080 1 |a 577  |2 2011 
100 1 |a Ayinde, Opeyemi Eyitayo  |4 aut 
245 1 0 |a Determinants of adoption of vitamin A bio-fortified cassava variety among farmers in Oyo State, Nigeria /  |c Opeyemi Eyitayo Ayinde, M. O. Adewumi, O. O. Ajewole, O. O. Ologunde. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 25 jed. 
653 0 |a Manioka  |a Manihot esculenta  |a Obogaćivanje hrane  |a Vitamina A 
653 5 |a Nigerija 
700 1 |a Adewumi, Matthew Olaniyi  |4 aut 
700 1 |a Ajewole, Oluwaferanmi  |4 aut 
700 1 |a Ologunde, O. O.  |4 aut 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 9 (2017), 1 ; str. 74-79  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B09/17 
998 |b gtao2003  |b boki2003 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/182648  |y Elektronička verzija članka