|
|
|
|
LEADER |
01112naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01001060687 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20200414090817.0 |
007 |
ta |
008 |
200414s2017 ci a | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001060687
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 81
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 811.163.42
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 811.18/.8
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Raffaelli, Ida
|4 aut
|
245 |
1 |
4 |
|a The concept of 'taste' in formation of Croatian and Turkish lexicon :
|b a contrastive analysis /
|c Ida Raffaelli, Barbara Kerovec.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografske bilješke uz tekst ; bibliografija: 34 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak.
|
653 |
|
0 |
|a Hrvatski jezik
|a Turski jezik
|a Okus
|a Leksikalizacijski obrasci
|a Morfosemantička polja
|a Kontrastivna anaiza
|
700 |
1 |
|
|a Kerovec, Barbara
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Suvremena lingvistika
|x 0586-0296
|g 43 (2017), 1(83) ; str. 21-48
|w nsk.(HR-ZaNSK)000013498
|
981 |
|
|
|b B11/17
|
998 |
|
|
|b boko2004
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/184922
|y Elektronička verzija članka
|