Health-promoting value of cow, sheep and goat milk and yogurts

The purpose of the presented study was to determine the fatty acid composition, health lipid indices content and selected micro and macronutrients in cow, sheep and goat milk and yogurts produced there of. Fatty acid composition was determined by the GC-FID method using a 100-m capillary column with...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068789
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
69 (2019), 3 ; str. 182-192
Glavni autori: Paszczyk, Beata (Author), Tońska, Elżbieta, Łuczyńska, Joanna
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0304
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0304
Hrčak