Health-promoting value of cow, sheep and goat milk and yogurts
The purpose of the presented study was to determine the fatty acid composition, health lipid indices content and selected micro and macronutrients in cow, sheep and goat milk and yogurts produced there of. Fatty acid composition was determined by the GC-FID method using a 100-m capillary column with...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068789 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo.com 69 (2019), 3 ; str. 182-192 |
Glavni autori: | Paszczyk, Beata (Author), Tońska, Elżbieta, Łuczyńska, Joanna |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0304 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0304Hrčak