Effect of drying method on supercritical CO2 extraction of grape seed oil
Aim of this study was to monitor the influence of drying method (naturally and chamber drying) and different sample preparation on supercritical CO2 extraction of oil from three grape seed varieties (Graševina, Zweigelt, Cabernet Sauvignon). The highest oil content was obtained from naturally dried...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068932/Holdings |
---|---|
Matična publikacija: |
Poljoprivreda (Online) 25 (2019), 1 ; str. 81-88 |
Glavni autori: | Jakobović, Mario (Author), Kiš, Darko, Aladić, Krunoslav, Jakobović, Snježana, Lončarić, Melita, Jokić, Stela |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.18047/poljo.25.1.12 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.18047/poljo.25.1.12Hrčak