APA stil citiranja

Drakula, S., & Hruškar, M. (2020). Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti: Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti : doktorski rad = Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life : doctoral dissertation. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Drakula, Saša, and Mirjana Hruškar. Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti: Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti : doktorski rad = Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life : doctoral dissertation. Zagreb, 2020.

MLA stil citiranja

Drakula, Saša, and Mirjana Hruškar. Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti: Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti : doktorski rad = Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life : doctoral dissertation. Zagreb, 2020.

Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.