Drakula, S., & Hruškar, M. (2020). Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti: Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti : doktorski rad = Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life : doctoral dissertation. Zagreb.
Chicago stil citiranjaDrakula, Saša, and Mirjana Hruškar. Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti: Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti : doktorski rad = Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life : doctoral dissertation. Zagreb, 2020.
MLA stil citiranjaDrakula, Saša, and Mirjana Hruškar. Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti: Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti : doktorski rad = Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life : doctoral dissertation. Zagreb, 2020.