|
|
|
|
LEADER |
01018naa a2200277 i 4500 |
001 |
NSK01001076274 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20201002151226.0 |
007 |
ta |
008 |
201002s2017 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001076274
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 33
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Yap, Matthew H. T.
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Understanding young Chinese wine consumers through innovation diffusion theory /
|c Matthew H. T. Yap, Nan Chen.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija i elektronički izvori: str. 65-68.
|
653 |
|
0 |
|a Potrošnja vina
|a Mladi potrošači
|a Percepcija potrošača
|a Teorija difuzije inovacija
|a Kvantitativno istraživanje
|
700 |
1 |
|
|a Chen, Nan
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Tourism and hospitality management
|x 1330-7533
|g 23 (2017), 1 ; str. 51-68
|w nsk.(HR-ZaNSK)000168490
|
981 |
|
|
|b B19/17
|
998 |
|
|
|a sapo2010
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/180795
|y Elektronička verzija članka
|