|
|
|
|
LEADER |
01451nam a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01001077043 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210427154425.0 |
007 |
ta |
008 |
201012s2020 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001077043
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 658.626:664
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Pucar, Marin
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Strategija upravljanja širenjem marke u prehrambenoj industriji :
|b doktorska disertacija = Brand extension strategies in the food industry : doctoral thesis /
|c Marin Pucar ; mentor Drago Ružić ; komentor, co-mentor Davorin Turkalj.
|
246 |
3 |
1 |
|a Brand extension strategies in the food industry
|
260 |
|
|
|a Osijek,
|c 2020.
|
300 |
|
|
|a 254 lista :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet, 2020.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 247-252 i uz tekst.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Marke proizvoda
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Prehrambena industrija
|x Marketing
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Ružić, Drago
|4 ths
|
700 |
1 |
|
|a Turkalj, Davorin
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Ekonomski fakultet (Osijek)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m vsio2010
|c zvdo2010
|m vhop2101
|
856 |
4 |
2 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:000046
|y Strategija upravljanja širenjem marke u prehrambenoj industriji
|