Infrared printing technique for the security marking of traceability certificates for meat products
The focus of this paper is the introduction of new security elements into the authenticity of information on documents which concern the traceability of products. This article proposes dual marking using the infrared printing technology, which involves differences between the visible and infrared sp...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101744 |
---|---|
Matična publikacija: |
Tehnički glasnik (Online) 14 (2020), 2 ; str. 100-103 |
Glavni autori: | Crčić, Dražen (Author), Žiljak Vujić, Jana, Jurečić, Denis |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31803/tg-20200313160147 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31803/tg-20200313160147Hrčak