Infrared printing technique for the security marking of traceability certificates for meat products

The focus of this paper is the introduction of new security elements into the authenticity of information on documents which concern the traceability of products. This article proposes dual marking using the infrared printing technology, which involves differences between the visible and infrared sp...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101744
Matična publikacija: Tehnički glasnik (Online)
14 (2020), 2 ; str. 100-103
Glavni autori: Crčić, Dražen (Author), Žiljak Vujić, Jana, Jurečić, Denis
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31803/tg-20200313160147
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31803/tg-20200313160147
Hrčak