Utjecaj mikorize na usvajanje biljnih hraniva i kakvoću grožđa, mošta i vina sorte graševina (Vitis vinifera L.)

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001129942/Details
Ostali autori: Mesić, Josip, inženjer agronomije (Dissertant), Karoglan, Marko (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2021.
Predmet:
Online pristup: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:844691
LEADER 01674nam a2200373 i 4500
001 NSK01001129942
003 HR-ZaNSK
005 20220323091841.0
007 ta
008 220303s2021 ci ad m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)001129942 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 634.8  |2 2011 
080 1 |a 663.2  |2 2011 
080 1 |a 631.4  |2 2011 
080 1 |a (043)  |2 2011 
100 1 |a Mesić, Josip,  |c inženjer agronomije  |4 dis 
245 1 0 |a Utjecaj mikorize na usvajanje biljnih hraniva i kakvoću grožđa, mošta i vina sorte graševina (Vitis vinifera L.) :  |b doktorski rad = The influence of mycorrhiza on the adsorption of plant nutrition and grape, must and wine quality on Graševina variety (Vitis vinifera L.) : doctoral thesis /  |c Josip Mesić ; mentor Marko Karoglan. 
246 3 1 |a Influence of mycorrhiza on the adsorption of plant nutrition and grape, must and wine quality on graševina variety (Vitis vinifera L.) 
260 |a Zagreb,  |c 2021. 
300 |a 114 listova :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;  |c 31 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. 
504 |a Bibliografija: listovi 95-111, 113-114. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Mikoriza  |x Istraživanje  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Vinova loza  |x Sastav  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Mošt  |x Sastav  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Graševina (vino)  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Karoglan, Marko  |4 ths 
710 2 |a Agronomski fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
998 |m kpoo2203  |c mzoo2203 
856 4 1 |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:844691