|
|
|
|
LEADER |
01674nam a2200373 i 4500 |
001 |
NSK01001129942 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220323091841.0 |
007 |
ta |
008 |
220303s2021 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001129942
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 634.8
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 663.2
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 631.4
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Mesić, Josip,
|c inženjer agronomije
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj mikorize na usvajanje biljnih hraniva i kakvoću grožđa, mošta i vina sorte graševina (Vitis vinifera L.) :
|b doktorski rad = The influence of mycorrhiza on the adsorption of plant nutrition and grape, must and wine quality on Graševina variety (Vitis vinifera L.) : doctoral thesis /
|c Josip Mesić ; mentor Marko Karoglan.
|
246 |
3 |
1 |
|a Influence of mycorrhiza on the adsorption of plant nutrition and grape, must and wine quality on graševina variety (Vitis vinifera L.)
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2021.
|
300 |
|
|
|a 114 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 31 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 95-111, 113-114.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Mikoriza
|x Istraživanje
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Vinova loza
|x Sastav
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Mošt
|x Sastav
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Graševina (vino)
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Karoglan, Marko
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Agronomski fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m kpoo2203
|c mzoo2203
|
856 |
4 |
1 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:844691
|