Proizvodnja svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata
Proizvodnja nekastriranih muških svinja i imunokastrata, kao alternativa kirurškoj kastraciji muških odojaka, rezultirala je brojnim novim izazovima u svinjogojskoj proizvodnji. Novi momenti u proizvodnji vezani su prvenstveno uz otkrivanje i smanjenje pojave neugodnog mirisa i okusa mesa koja se ja...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001130985 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 23 (2021), 6 ; str. 497-505 |
Glavni autor: | Karolyi, Danijel (Author) |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.23.6.3 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/m.23.6.3Hrčak