|
|
|
|
LEADER |
01165naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01001138066 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220512154239.0 |
007 |
ta |
008 |
220512s2019 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001138066
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 613
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Haasbroek, Kyle
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
245 |
1 |
0 |
|a High-fat diet induced dysbiosis & amelioration by astaxanthin /
|c Kyle Haasbroek, Wakako Takabe, Masayuki Yagi, Yoshikazu Yonei.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 64-66.
|
504 |
|
|
|a Sažetak.
|
653 |
|
0 |
|a Astaksantin
|a Crijevna mikrobiota
|a Antioksidans
|a Prehrana bogata mastima
|a Disbioza
|
700 |
1 |
|
|a Takabe, Wakako
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
700 |
1 |
|
|a Yagi, Masayuki
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
700 |
1 |
|
|a Yonei, Yoshikazu
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
773 |
0 |
|
|t Rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Medicinske znanosti
|x 1330-5301
|g Knj. 48-49 (2019)=knj. 540 ; str. 58-66
|w nsk.(HR-ZaNSK)000113699
|
981 |
|
|
|b B15/19
|
998 |
|
|
|b sapo2205
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/231560
|y Elektronička verzija članka
|