High-fat diet induced dysbiosis & amelioration by astaxanthin

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001138066/Details
Matična publikacija: Rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Medicinske znanosti
Knj. 48-49 (2019)=knj. 540 ; str. 58-66
Glavni autori: Haasbroek, Kyle (Author), Takabe, Wakako, Yagi, Masayuki, Yonei, Yoshikazu
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01165naa a2200313 i 4500
001 NSK01001138066
003 HR-ZaNSK
005 20220512154239.0
007 ta
008 220512s2019 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001138066 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 613  |2 2011 
100 1 |a Haasbroek, Kyle  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a High-fat diet induced dysbiosis & amelioration by astaxanthin /  |c Kyle Haasbroek, Wakako Takabe, Masayuki Yagi, Yoshikazu Yonei. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: str. 64-66. 
504 |a Sažetak. 
653 0 |a Astaksantin  |a Crijevna mikrobiota  |a Antioksidans  |a Prehrana bogata mastima  |a Disbioza 
700 1 |a Takabe, Wakako  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Yagi, Masayuki  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Yonei, Yoshikazu  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Medicinske znanosti  |x 1330-5301  |g Knj. 48-49 (2019)=knj. 540 ; str. 58-66  |w nsk.(HR-ZaNSK)000113699 
981 |b B15/19 
998 |b sapo2205 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/231560  |y Elektronička verzija članka