Determination of monosaccharide composition of kefiran using HPLC
Kefiran is an exopolysaccharide (EPS) produced by specific microorganisms in the kefir grain. In this research, kefir grain was activated in various carbon sources (glucose, galactose or lactose) containing medium. The monosaccharides composition of the formed kefiran were determined by a high perfo...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001144832 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo.com 71 (2021), 1 ; str. 49-59 |
Glavni autori: | Koçak, Çağdaş (Author), Çubuk Demiralay, Ebru, Özarslan, Seda, Sena Aydoğdu, Nilüfer, Kök Taş, Tuğba |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0105 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0105Hrčak