Vahčić, N. (1996). Matematički model korelacije senzorske procjene i fizikalno-kemijskih parametara kvalitete prženog ulja = Mathematical relations correlating the sensory evaluations with some physico-chemical properties of frying oils: Matematički model korelacije senzorske procjene i fizikalno-kemijskih parametara kvalitete prženog ulja = Mathematical relations correlating the sensory evaluations with some physico-chemical properties of frying oils : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaVahčić, Nada. Matematički model korelacije senzorske procjene i fizikalno-kemijskih parametara kvalitete prženog ulja = Mathematical relations correlating the sensory evaluations with some physico-chemical properties of frying oils: Matematički model korelacije senzorske procjene i fizikalno-kemijskih parametara kvalitete prženog ulja = Mathematical relations correlating the sensory evaluations with some physico-chemical properties of frying oils : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 1996.
MLA stil citiranjaVahčić, Nada. Matematički model korelacije senzorske procjene i fizikalno-kemijskih parametara kvalitete prženog ulja = Mathematical relations correlating the sensory evaluations with some physico-chemical properties of frying oils: Matematički model korelacije senzorske procjene i fizikalno-kemijskih parametara kvalitete prženog ulja = Mathematical relations correlating the sensory evaluations with some physico-chemical properties of frying oils : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 1996.