Komes, D., & Lovrić, T. (2003). Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree: Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaKomes, Draženka, and Tomislav Lovrić. Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree: Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2003.
MLA stil citiranjaKomes, Draženka, and Tomislav Lovrić. Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree: Utjecaj dodatka trehaloze na zadržavanje aromatičnih sastojaka u dehidratiranim voćnim kašama = Influence of trehalose addition on aroma retention in dehydrated fruit puree : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2003.