Gajari, D., & Vahčić, N. (2006). Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value: Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value : magistarski rad. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaGajari, Davorka, and Nada Vahčić. Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value: Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 2006.
MLA stil citiranjaGajari, Davorka, and Nada Vahčić. Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value: Senzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti = Sensory evaluation of baked goods with better dietary value : magistarski rad. Zagreb: [s.n.], 2006.