Pollak, L., & Ćurić, D. (2011). Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije = Adding of transglutaminase and its effect on the quality of cereal products intended for nutrition of celiac disease patients: Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije = Adding of transglutaminase and its effect on the quality of cereal products intended for nutrition of celiac disease patients : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaPollak, Lea, and Duška Ćurić. Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije = Adding of transglutaminase and its effect on the quality of cereal products intended for nutrition of celiac disease patients: Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije = Adding of transglutaminase and its effect on the quality of cereal products intended for nutrition of celiac disease patients : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2011.
MLA stil citiranjaPollak, Lea, and Duška Ćurić. Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije = Adding of transglutaminase and its effect on the quality of cereal products intended for nutrition of celiac disease patients: Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije = Adding of transglutaminase and its effect on the quality of cereal products intended for nutrition of celiac disease patients : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2011.