Šimat, V., & Petrak, T. (2010). Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L. ) = Quality changes in cold marinated anchovy (Engraulis encrasicolus, L. ) fillet: Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L. ) = Quality changes in cold marinated anchovy (Engraulis encrasicolus, L. ) fillet : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaŠimat, Vida, and Tomislav Petrak. Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L. ) = Quality changes in cold marinated anchovy (Engraulis encrasicolus, L. ) fillet: Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L. ) = Quality changes in cold marinated anchovy (Engraulis encrasicolus, L. ) fillet : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2010.
MLA stil citiranjaŠimat, Vida, and Tomislav Petrak. Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L. ) = Quality changes in cold marinated anchovy (Engraulis encrasicolus, L. ) fillet: Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L. ) = Quality changes in cold marinated anchovy (Engraulis encrasicolus, L. ) fillet : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2010.