Žanetić, M., & Štrucelj, D. (2009). Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties: Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaŽanetić, Mirella, and Dubravka Štrucelj. Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties: Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2009.
MLA stil citiranjaŽanetić, Mirella, and Dubravka Štrucelj. Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties: Utjecaj polifenolnih spojeva na svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja odabranih autohtonih sorta = The influence of polyphenolic compounds on characteristics and oxidative stability of virgin olive oils from selected autochtonus varieties : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2009.