Zuber, A., & Šatović, V. (2008). Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica = The effect of antioxidant activity of rosemary ectract in production of fermented sausages: Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica = The effect of antioxidant activity of rosemary ectract in production of fermented sausages : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].
Chicago stil citiranjaZuber, Andreja-Đurica, and Viktor Šatović. Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica = The effect of antioxidant activity of rosemary ectract in production of fermented sausages: Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica = The effect of antioxidant activity of rosemary ectract in production of fermented sausages : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2008.
MLA stil citiranjaZuber, Andreja-Đurica, and Viktor Šatović. Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica = The effect of antioxidant activity of rosemary ectract in production of fermented sausages: Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica = The effect of antioxidant activity of rosemary ectract in production of fermented sausages : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2008.