APA stil citiranja

Zuber, A., & Šatović, V. (2008). Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica = The effect of antioxidant activity of rosemary ectract in production of fermented sausages: Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica = The effect of antioxidant activity of rosemary ectract in production of fermented sausages : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].

Chicago stil citiranja

Zuber, Andreja-Đurica, and Viktor Šatović. Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica = The effect of antioxidant activity of rosemary ectract in production of fermented sausages: Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica = The effect of antioxidant activity of rosemary ectract in production of fermented sausages : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2008.

MLA stil citiranja

Zuber, Andreja-Đurica, and Viktor Šatović. Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica = The effect of antioxidant activity of rosemary ectract in production of fermented sausages: Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica = The effect of antioxidant activity of rosemary ectract in production of fermented sausages : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2008.

Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.