APA stil citiranja

Marušić, N., & Medić, H. (2013). Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].

Chicago stil citiranja

Marušić, Nives, and Helga Medić. Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2013.

MLA stil citiranja

Marušić, Nives, and Helga Medić. Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters: Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnog istarskog i dalmatinskog pršuta = Characterization of traditional Istrian and Dalmatian dry-cured ham by means of volatile compounds and quality parameters : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2013.

Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.