Mediterranean food

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/vetf.ZAG01000491095/Details
Ostali autori: International Ethnological Food Research Conference (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: enk
Impresum: Zagreb : Institut za etnologiju i folkloristiku, 2006.
Nakladnička cjelina: Biblioteka Nova etnografija
Predmet:
LEADER 01064nam a2200253 i 4500
001 ZAG01000491095
003 HR-ZaZAG
005 20180315100502.0
008 090309s2006 ci fo|| r ||| 0|enk d
020 |a 9536020343 
035 |a (HR-ZaZAG)000491095 
040 |a HR-ZaVF  |b hrv  |c HR-ZaVF  |e ppiak 
080 |a 392.8(4/6)(262)(063) 
111 2 |a International Ethnological Food Research Conference  |n (15 ;  |d 2004 ;  |c Dubrovnik) 
245 1 0 |a Mediterranean food :  |b Concepts and trends: proceedings of the 15th International Ethnological Food Research Conference, Dubrovnik, 27 September - 3 October, 2004 /  |c edited by Patricia Lysaght with Nives Rittig-Beljak; (prijevod sažetaka Hrvojka Barlek). 
260 |a Zagreb :  |b Institut za etnologiju i folkloristiku,  |c 2006. 
300 |a XV, 350 str. :  |b ilustr. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Biblioteka Nova etnografija 
504 |a Bibliografija i bilješke uz tekst 
504 |a Sažeci na više jezika 
653 |a Mediteranska jela  |a Prehrambeni običaji  |a Kongresi 
OWN |a VETF