Proizvodnja goveđeg mesa
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/vetf.ZAG01000661983/Details |
---|---|
Glavni autor: | Rako, Ante (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
Znanje,
1974.
|
Izdanje: | 2. izd |
Nakladnička cjelina: |
Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu . Stručna biblioteka
|
Predmet: |
LEADER | 00903cam a22003371ir4500 | ||
---|---|---|---|
001 | ZAG01000661983 | ||
003 | HR-ZaZAG | ||
005 | 20190326101931.0 | ||
008 | 930422s1974 ci adf r ||1 0 hrv | ||
035 | |a (HR-ZaZAG)000661983 | ||
040 | |a HR-ZaVF |b hrv |c HR-ZaVF |e ppiak | ||
080 | |a 636(075.8) | ||
100 | 1 | |a Rako, Ante | |
245 | 1 | 0 | |a Proizvodnja goveđeg mesa / |c Ante Rako. |
250 | |a 2. izd. | ||
260 | |a Zagreb : |b Znanje, |c 1974. | ||
300 | |a 345 str. : |b ilustr. ; |c 24 cm. | ||
490 | 0 | |a Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu . Stručna biblioteka | |
500 | |a Kazalo | ||
504 | |a Bibliografija | ||
653 | |a Stočarstvo | ||
653 | |a Goveđe meso | ||
653 | |a Proizvodnja | ||
653 | |a Uzgoj | ||
653 | |a Tov goveda | ||
653 | |a Higijena u tovu | ||
653 | |a Bolesti u tovu | ||
760 | 1 | 8 | |t Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu |
OWN | |a VETF |