Proizvodnja goveđeg mesa

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/vetf.ZAG01000661983/Details
Glavni autor: Rako, Ante (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Znanje, 1974.
Izdanje: 2. izd
Nakladnička cjelina: Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu . Stručna biblioteka
Predmet:
LEADER 00903cam a22003371ir4500
001 ZAG01000661983
003 HR-ZaZAG
005 20190326101931.0
008 930422s1974 ci adf r ||1 0 hrv
035 |a (HR-ZaZAG)000661983 
040 |a HR-ZaVF  |b hrv  |c HR-ZaVF  |e ppiak 
080 |a 636(075.8) 
100 1 |a Rako, Ante 
245 1 0 |a Proizvodnja goveđeg mesa /  |c Ante Rako. 
250 |a 2. izd. 
260 |a Zagreb :  |b Znanje,  |c 1974. 
300 |a 345 str. :  |b ilustr. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu . Stručna biblioteka 
500 |a Kazalo 
504 |a Bibliografija 
653 |a Stočarstvo 
653 |a Goveđe meso 
653 |a Proizvodnja 
653 |a Uzgoj 
653 |a Tov goveda 
653 |a Higijena u tovu 
653 |a Bolesti u tovu 
760 1 8 |t Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu 
OWN |a VETF