Tehnologija konditorskih proizvoda I. dio

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/vk.ZAG01000521726/Details
Glavni autor: Goldoni, Luka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Kugler, 2004.
Nakladnička cjelina: Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu = Manualia Universitatis studiorum Zagrabiensis
LEADER 00904nam a2200277 i 4500
001 ZAG01000521726
003 HR-ZaZAG
005 20111116
008 051107s2004 ci |||| | ||| ||hrv d
020 |a 953702704X 
035 |a (HR-ZaZAG)000521726 
035 |9 (HR-KaVK)051107003 
040 |a HR-KaVK  |b hrv  |c HR-KaVK  |e ppiak 
080 |a 663/664(075.8) 
100 1 |a Goldoni, Luka 
245 1 0 |a Tehnologija konditorskih proizvoda I. dio :  |b kakao-proizvodi i proizvodi slični čokoladi /  |c Luka Goldoni. 
260 |a Zagreb :  |b Kugler,  |c 2004. 
300 |a 240 str. :  |b ilustr. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu = Manualia Universitatis studiorum Zagrabiensis 
504 |a Bibliografija iza poglavlja 
OWN |a VK 
SRC |a VUKA 
852 4 |j 663/664(075.8) GOLDO teh I 1903-1904/2005 
886 0 |2 unimarc  |b 00680iam0a2200193 45