|
|
|
|
LEADER |
00927nam a2200205uu 4500 |
005 |
20210903160643.0 |
008 |
s1965 ci |||||||||| ||hrv|d |
999 |
|
|
|c 12858
|d 12858
|
035 |
|
|
|a HR-ZaFER 14444
|
040 |
|
|
|a HR-ZaFER
|b hrv
|c HR-ZaFER
|e ppiak
|
041 |
|
|
|a hrv
|
080 |
|
|
|a 658.52.011.56
|h EKONOMIKA PODUZEĆA.TEHNIKA TRGOVINE
|j AUTOMATIZACIJA PRIMIJENJENA U PROIZVODNJI
|e 658
|9 2787
|
080 |
|
|
|a 658.5
|h EKONOMIKA PODUZEĆA.TEHNIKA TRGOVINE
|j MARKETING. ORGANIZACIJA PROIZVODNJE
|e 658
|9 2786
|
100 |
1 |
|
|9 16476
|a Starosta, M. Aleksandar
|
245 |
|
|
|a Ekonomski i tehnički problemi uvođenja automatizacije u prehrambenoj industriji s naročitim osvrtom na konzerviranje živežnih namirnica :
|b magistarski rad /
|c [mentor Dragutin Domainko]
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Elektrotehnički i Ekonomski fakultet u Zagrebu,
|c 1965.
|
300 |
|
|
|a 113 str. ;
|c 30 cm.
|
700 |
|
|
|4 ths
|9 13534
|a Domainko, Dragutin
|
942 |
|
|
|c M
|2 udc
|
990 |
|
|
|a 14035
|