Ekonomski i tehnički problemi uvođenja automatizacije u prehrambenoj industriji s naročitim osvrtom na konzerviranje živežnih namirnica

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/fer.KOHA-OAI-FER:12858/Similar
Glavni autor: Starosta, M. Aleksandar (-)
Ostali autori: Domainko, Dragutin (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Elektrotehnički i Ekonomski fakultet u Zagrebu, 1965.

APA stil citiranja

Starosta, M. A., & Domainko, D. (1965). Ekonomski i tehnički problemi uvođenja automatizacije u prehrambenoj industriji s naročitim osvrtom na konzerviranje živežnih namirnica: Ekonomski i tehnički problemi uvođenja automatizacije u prehrambenoj industriji s naročitim osvrtom na konzerviranje živežnih namirnica : magistarski rad. Zagreb: Elektrotehnički i Ekonomski fakultet u Zagrebu.

Chicago stil citiranja

Starosta, M. Aleksandar, and Dragutin Domainko. Ekonomski i tehnički problemi uvođenja automatizacije u prehrambenoj industriji s naročitim osvrtom na konzerviranje živežnih namirnica: Ekonomski i tehnički problemi uvođenja automatizacije u prehrambenoj industriji s naročitim osvrtom na konzerviranje živežnih namirnica : magistarski rad. Zagreb: Elektrotehnički i Ekonomski fakultet u Zagrebu, 1965.

MLA stil citiranja

Starosta, M. Aleksandar, and Dragutin Domainko. Ekonomski i tehnički problemi uvođenja automatizacije u prehrambenoj industriji s naročitim osvrtom na konzerviranje živežnih namirnica: Ekonomski i tehnički problemi uvođenja automatizacije u prehrambenoj industriji s naročitim osvrtom na konzerviranje živežnih namirnica : magistarski rad. Zagreb: Elektrotehnički i Ekonomski fakultet u Zagrebu, 1965.