|
|
|
|
LEADER |
01501na a2200229 4500 |
003 |
HR-ZaFER |
008 |
160221s2018 ci ||||| m||| 00| 0 hr d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaFER)ferid5639
|
040 |
|
|
|a HR-ZaFER
|b hrv
|c HR-ZaFER
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Vidović, Kristijan
|
245 |
1 |
0 |
|a Upravljanje dubinom umjetnih školjki :
|b završni rad /
|c Kristijan Vidović ; [mentor Nikola Mišković].
|
246 |
1 |
|
|a Artificial Mussels' Depth Control
|i Naslov na engleskom:
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|b K. Vidović,
|c 2018.
|
300 |
|
|
|a 20 str. ;
|c 30 cm +
|e CD-ROM
|
502 |
|
|
|b preddiplomski studij
|c Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu
|g smjer: Elektroničko i računalno inženjerstvo, šifra smjera: 35, datum predaje: 2017-06-09, datum završetka: 2018-06-26
|
520 |
3 |
|
|a Sažetak na hrvatskom: Koristeći FreeRTOS operacijski sustav obavljena je kalibracija plovnosti umjetnih školjki. Pomoću dobivene kalibracije i senzora tlaka realizirano je upravljanje dubinom. Naredbe i parametri upravljanja šalju se putem SMS poruka.
|
520 |
3 |
|
|a Sažetak na engleskom: Buoyancy calibration of aMussel is achieved using FreeRTOS operating system. Acquired calibration is used to control artificial mussels' depth. Commands and parameters are passed on through SMS messages.
|
653 |
|
1 |
|a školjka
|a SubCULTron
|a FreeRTOS
|a API
|a dubina
|a kalibracija
|a upravljanje
|a plovnost
|
653 |
|
1 |
|a mussel
|a SubCULTron
|a FreeRTOS
|a API
|a depth
|a calibration
|a control
|a buoyancy
|
700 |
1 |
|
|a Mišković, Nikola
|4 ths
|
942 |
|
|
|c Z
|
999 |
|
|
|c 48398
|d 48398
|