Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisani su postupci za označavanje i predviđanje struktura unutar fraza sastojaka recepta jela. Konkretno ovdje je korišten model linearno ulančanih uvjetnih slučajnih polja za pronalaženje redoslijeda oznaka riječi unutar fraze sastojka. Na temelju označenih fraza...
| Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/fer.KOHA-OAI-FER:48532/Similar |
|---|---|
| Glavni autor: | Generalić, Boris (-) |
| Ostali autori: | Vladimir, Klemo (Thesis advisor) |
| Vrsta građe: | Drugo |
| Impresum: |
Zagreb,
B. Generalić,
2018.
|
| Predmet: |
APA stil citiranja
Generalić, B., & Vladimir, K. (2018). Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka: Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka : diplomski rad. Zagreb: B. Generalić.
Chicago stil citiranjaGeneralić, Boris, and Klemo Vladimir. Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka: Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka : diplomski rad. Zagreb: B. Generalić, 2018.
MLA stil citiranjaGeneralić, Boris, and Klemo Vladimir. Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka: Procjena hranjive vrijednosti jela na temelju opisa sastojaka : diplomski rad. Zagreb: B. Generalić, 2018.