|
|
|
|
LEADER |
01032nam a2200265ui 4500 |
003 |
HR-ZaFF |
008 |
991206s1995 ||| |||||||||| ||hrv|d |
999 |
|
|
|c 4320
|d 4320
|
020 |
|
|
|a 9539619033
|
035 |
|
|
|a HR-ZaFF sfbL483
|
040 |
|
|
|a HR-ZaFF
|b hrv
|c HR-ZaFF
|e ppiak
|
080 |
|
|
|a 663.2
|
100 |
1 |
|
|a Bakotić, Karlo Antun
|
245 |
1 |
0 |
|a Vinarstvo :
|b to jest način kojim se prokušaje, napravlja, umnaža, lieči i čuva svako vino i daje mu slast i miris najfinijih vinah, s dodatkom svih poznatih načinah kojimi se lieči bolest groždja /
|c priredio po najnovijih pokušajih i naucih C. [Karlo] A. [Antun] Bakotić.
|
250 |
|
|
|a Pretisak.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Dom i svijet,
|c 1995.
|
300 |
|
|
|a 216 str. ;
|c 15 cm +
|e Zakon o vinu (27 str.)
|
500 |
|
|
|a Faks. pretisak izd. iz 1867
|
500 |
|
|
|a Str. [217-222]: Štiocu današnjemu / Stanka Herjavec
|
653 |
|
|
|a vinarstvo
|
653 |
|
|
|a Zakon o vinu
|
740 |
0 |
1 |
|a Zakon o vinu (prilog)
|
942 |
|
|
|b LIB
|c KNJ
|h D
|i BAK v
|6 D_BAK_V
|
991 |
|
|
|a slf62173
|
992 |
|
|
|a SF
|b VV
|c 19991206
|