Vinarstvo
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/ffzg.KOHA-OAI-FFZG:4320/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Bakotić, Karlo Antun (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
Dom i svijet,
1995.
|
Izdanje: | Pretisak |
Predmet: |
APA stil citiranja
Bakotić, K. A. (1995). Vinarstvo: Vinarstvo : to jest način kojim se prokušaje, napravlja, umnaža, lieči i čuva svako vino i daje mu slast i miris najfinijih vinah, s dodatkom svih poznatih načinah kojimi se lieči bolest groždja (Pretisak.). Zagreb: Dom i svijet.
Chicago stil citiranjaBakotić, Karlo Antun. Vinarstvo: Vinarstvo : to jest način kojim se prokušaje, napravlja, umnaža, lieči i čuva svako vino i daje mu slast i miris najfinijih vinah, s dodatkom svih poznatih načinah kojimi se lieči bolest groždja. Pretisak. Zagreb: Dom i svijet, 1995.
MLA stil citiranjaBakotić, Karlo Antun. Vinarstvo: Vinarstvo : to jest način kojim se prokušaje, napravlja, umnaža, lieči i čuva svako vino i daje mu slast i miris najfinijih vinah, s dodatkom svih poznatih načinah kojimi se lieči bolest groždja. Pretisak. Zagreb: Dom i svijet, 1995.