Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo I.
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/mf.ZAG01000662627/Details |
---|---|
Glavni autor: | Lelas, Vesna (Author) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
Golden marketing-Tehnička knjiga,
2006.
|
LEADER | 00679nam a2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | ZAG01000662627 | ||
003 | HR-ZaZAG | ||
005 | 20190320133457.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 190320s2006 ci ad r 001 0 hrv d | ||
020 | |a 9532122966 | ||
035 | |a (HR-ZaZAG)000662627 | ||
040 | |a HR-ZaMFK |b hrv |c HR-ZaMFK |e ppiak | ||
100 | 1 | |a Lelas, Vesna |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo I. : |b fizička svojstva hrane / |c Vesna Lelas. |
260 | |a Zagreb : |b Golden marketing-Tehnička knjiga, |c 2006. | ||
300 | |a 141 str. : |b ilustr., graf. prikazi ; |c 25 cm. | ||
504 | |a Kazalo. | ||
504 | |a Bibliografija: str. 137 | ||
OWN | |a MF |