Selekcija i standardizacija parametara za ocijenu prirodnosti i biološke vrijednosti voćnih sokova
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/mfsnz.ZAG01000546216/Details |
---|---|
Glavni autor: | Balenović, Jadranka (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
[s.n.],
1984.
|
Predmet: |
LEADER | 00866nam 2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | ZAG01000546216 | ||
003 | HR-ZaZAG | ||
005 | 20121022130023.0 | ||
008 | 081220s1984 ci 001 0dhrv d | ||
035 | |a (HR-ZaZAG)000546216 | ||
040 | |a HR-ZaMFS |b hrv |c HR-ZaMFS |e ppiak | ||
041 | 0 | |a hrv | |
044 | |a ci | ||
100 | 1 | |a Balenović, Jadranka | |
245 | 1 | 0 | |a Selekcija i standardizacija parametara za ocijenu prirodnosti i biološke vrijednosti voćnih sokova : |b magistarski rad / |c Jadranka Balenović. |
260 | |a Zagreb : |b [s.n.] , |c 1984. | ||
300 | |a 78 str. : ; |c 30 cm. | ||
500 | |a Tečaj: Zdravstvena ekologija | ||
502 | |a Mag. rad, Med. fak. Zagreb, 1984 | ||
504 | |a Sažetak ; Summary | ||
650 | 1 | 2 | |a Food |x composition |
650 | 1 | 2 | |a Food |
650 | 1 | 2 | |a Food |x examination |
OWN | |a MFSNZ | ||
852 | |b MFS |