|
|
|
|
LEADER |
00969caa a2200313 ir4500 |
001 |
NSK01000071477 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20080313141122.0 |
008 |
920728s1992 ci ||| ||hrv |
015 |
|
|
|a HP92-1037
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)71557
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)920728095
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000071477
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 637.5'62
|
100 |
1 |
|
|a Njari, Bela
|
245 |
1 |
0 |
|a Istraživanje kakvoće goveđeg mesa na liniji klanja /
|c Bela Njari, Ante Borić, Josip Živković.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 14 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
650 |
|
7 |
|a Goveda
|x Meso
|x Kvaliteta
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Borić, Ante
|
700 |
1 |
|
|a Živković, Josip
|c veterinar
|
773 |
0 |
|
|t Stočarstvo (Zagreb)
|x 0351-0832
|g 46 (1992), 3-4 ; str. 95-101
|w nsk.(HR-ZaNSK)000013792
|
932 |
|
|
|a da
|b znanstveni rad
|
981 |
|
|
|p CRO
|
998 |
|
|
|c dkro9902
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00706naa2 2200229 450
|